11.14 Szombat Élőben!

Élő akusztikus koncert 11.14-én. Részletek ITT
20201114awmh2

Infók a 2018. áprilisi budapest koncertről!

 

A mai napon hivatalosan bejelentette a teljes 2017-2018-as Európa turnéját a Metallica. Eszerint 2017 szeptembere és 2018 májusa között 38 állomásból álló turnét adnak. Plusz egy Dániában, ami a február 5-i elmaradt koncert pótlása. Így a turné hivatalosan szeptember 4-én indul Amszterdamban, de valójában két nappal korábban Koppenhágában. Mindez annyira nem is fontos, mint inkább az, hogy 2018. április 5-én Budapesten is fellép az együttes!!! A hatodik magyar koncerten az előzenekar a Kvelertak lesz, akik már a 2014-es turnén is hangolták nekik a közönséget.

 A magyar koncert azért is különösen szerencsés, mert bár igyekeztek lefedni Európát, amennyire lehet, de nálunk keletebbre már nem nagyon mentek ellenben a korábbi évekkel. A WorldWired turné hazai állomásának a Budapest Sportaréna ad helyet a Live Nation szervezésében. A közleményben kiemelik, hogy további dátumok már biztosan nem kerülnek beiktatásra, vagyis aki lemarad, kimarad (távolabbi turnétervek pedig egyelőre nem ismeretesek). Nekünk is tanácsos ezt számba venni, tekintettel arra, hogy 2010-ben milyen sokan voltak a Puskás Ferenc Stadionban.

Jegyvásárlás infók:
Március 21. 10 óra Legacy member presale
Március 21. 11. órától Március 22. 10 óráig (vagy amíg a készlet tart) presale minden "Metclub" vagyis "Fifth member" tag számára
Március 24-től: Nyilvános jegyértékesítés
Magyarázat a jegyvásárlást illetően: a korábbi fizetős hivatalos metclub 2015 végén megszűnt létezni. Jelenleg az"Ötödik tag" státusz technikailag a Metallica.com-on történő regisztrációt jelenti. Vagyis a 21-i presale-re mindenkinek lehetősége lesz! A korábbi Metclub tagokat a Legacy kategóriával honorálták. Ez jelen esetben annyit tesz, hogy egy órával korábban lesz lehetőségük elővételre. (Ha esetleg nem emlékszel, nem vagy biztos, státuszodat illetően, a profilodon (bejelentkezést követően) tudod ellenőrizni, Legacy vagy-e: https://metallica.com/me Itt a presale kódodat már most megtalálod.
A megvásárolt jegyek mellé meglepetés is jár, lehetőség van a Hardwired...To Selfdistruct albumot megszerezni Cd vagy digitális letöltés formájában is (cd esetén postaköltséggel járhat).
- Jegyvásárlási limit elővételben: 2 jegy/fő!
- Jegyvásárlási limit nyilvános jegyértékesítés során a ticketpro.hu-n: 4 jegy/fő
- Várhatóan több külföldi jegyértékesítőnél "személyre szóló" ("personalized"), névre szóló jegy vásárolható csak! Aki más koncertre is megy, ezt vegye figyelembe! (A magyar ticketpro.hu-n ilyen nincs.)
Presale link:
https://metallica.com/metclub/exclusive/presale

Meet and Greet / Snakepit sorsolás:
Egyelőre nincs infó (koncertek előtt kb. egy-két hónappal várható), de ezeket az ingyenes lehetőségeket a régi hagyományokhoz hűen tovább vitték, vagyis van módja bárkinek sorsolásra jelentkezni, hogy exkluzív helye legyen a koncertre, esetleg találkozzon az együttes tagjaival. https://metallica.com/contests menüpontban lehet majd klikkelni.

Extra csomagok:
Több újdonság is van a legutóbbi turnék óta. A szerencséseknek prémium jegyeket, VIP csomagokat is ajánlanak. Ennek keretében például megnézhetsz egy Metallica kiállítást, posztert, különleges merchandise ajándékot kaphatsz (korábbi példa: Metallica bluetooth lejátszó),  de akár a tagokkal is találkozhatsz.
Budapesten az alábbi csomagok választhatóak:
 - The Unforgiven Experience
 - The Whiplash Experience
 - Hardwired Experience
Ezekről bővebb infót az alábbi linken találsz:
http://www.cidentertainment.com/events/metallica-europe-tour-2017/#budapest_hungary_20180405


A jegyvásárlást illető dátumok az extra csomagokra is vonatkoznak.

További információk:

Live Nation hivatalos FB eseménye

A Live Nation közleménye

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.