A legújabb bootlegek:

Metallica 2011-12-07 The Fillmore, SF [30th Anniversary!]

Omega 1972.02.08. Nyíregyháza [Flac]


Omega 1975.05.23. Minden, West Germany [Flac]


Judas Priest 2011.08.11. Sziget Fesztivál, Budapest [Flac]

 

(A Fórumra regisztrálva tudod a témákat megtekinteni, illetve hozzászólni a hírekhez. A bootlegek nem ide vannak feltöltve, csak segítünk megtalálni!)

 
A Live Music Archive egy nagyszerű oldal!

Metallikvíz

Mit vársz a legjobban 2013-ra?

Új albumot végre! - 27.5%
EU turnét magyar koncerttel! - 37.3%
3D mozit! - 11.8%
Bármi jöhet... - 23.5%

Total votes: 51

Az új Metclub él és virul!

Tavaly nagyon furcsa döntésnek bizonyult, hogy az exkluzív és fizetős, hivatalos MetClub megszüntetésre kerül. De az élet megy tovább, a kezdeti negatív látásmódot hagyjuk is, hiszen, ha más módon is, kiszolgálja a Club minden "5. tagját". Ez ugyanis az új szlogen.


Ahogy sejthettük is, a fő cél nem spórolás, vagy a különleges akciók eltörlése volt, hanem az online jelenlét erősítése. Úgy gondolták, hogy mindazok az exkluzív interjúk, hírek stb., melyek az újságban megjelentek, ezután online mindenki számára elérhető kell, hogy legyen. És jól is van ez így.

Kezdjük ott, ahol a változások indultak: A So What újságokkal. Többé nincs, viszont aki eddig elszalasztotta őket, ezután többet ingyen letölthet ITT és lapozgathatja az elmúlt 1-2 év interjúit, érdekességeit.
Sorsolások továbbra is vannak, most például egy limitált kiadású ESP gitárt lehet nyerni (sajnos ez épp Amerikára korlátozódik) és a soron következő koncerteken is van lehetőség Snakepitbe kerülni, illetve Meet and Greetet nyerni. Korábban az AT&T Parkos buli előtt pedig még nyitott Soundchecket is tartottak. Úgyhogy reménykedhetünk, hogy talán jövőre Európában is elcsíphetünk valami érdekességet, bár biztosan nagy szerencsére lesz szükség...
A digitális So What!-ot, vagyis blogot, pedig mindenkinek kötelező lenne nézni, akit érdekelnek a részletek. A tartalomra már most sem lehet panasz és ahogy közeledik az új album, ez valószínűleg csak fokozódni fog!

Mission: Metallica

 

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.