A legújabb bootlegek:

Metallica 2011-12-07 The Fillmore, SF [30th Anniversary!]

Omega 1972.02.08. Nyíregyháza [Flac]


Omega 1975.05.23. Minden, West Germany [Flac]


Judas Priest 2011.08.11. Sziget Fesztivál, Budapest [Flac]

 

(A Fórumra regisztrálva tudod a témákat megtekinteni, illetve hozzászólni a hírekhez. A bootlegek nem ide vannak feltöltve, csak segítünk megtalálni!)

 
A Live Music Archive egy nagyszerű oldal!

Metallikvíz

Mit vársz a legjobban 2013-ra?

Új albumot végre! - 27.5%
EU turnét magyar koncerttel! - 37.3%
3D mozit! - 11.8%
Bármi jöhet... - 23.5%

Total votes: 51

Indul a 2015-ös nyári turné! Nézd akár a színpadról a koncertet!

Május 29-én Németországban indítja a Metallica a szokásos nyári fesztiválturnéját. Anglia, Németország, Olaszország, Ausztria, Norvégia, Svédország és Oroszország a szerencsés nyertesek. De a lényeg, hogy aki igazán szeretné látni, az idén is viszonylag könnyen megteheti, hiszen csak Bécsig kell mennie, ráadásul a Rock In Vienna fesztiválra már napijegyeket is lehet kapni.


A tavalyi évhez hasonlóan ráadásul akár a színpadról is végignézheti a koncertet néhány szerencsés! A szokásos metclub "Meet and Greet" nyertesei ugyanis a tagokkal való találkozáson túl ráadásként ismét a színpadra kerülhetnek. És a néhány tucat rajongó mellett biztosan lehet egy jóbarát, mivel a kisorsoltak két "stage pass" belépőt kapnak. Ezentúl lottóznak külön a színpadra kerülésért is (szintén dupla stage pass-t). A sorsolás tegnap kezdődött és május 22-ig lehet jelentkezni (metclub tagoknak) itt és itt. (Természetesen csak, ha már rendelkezel jeggyel a koncertre.)

A csapat a fesztiválszezont Las Vegas-ban a Rock In Rio-n kezdte, amit élőben közvetítettek is. A teljes buli megnézhető youtube-on (háttérben a szerencsés nyertesekkel).

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.