Comic-Con és "Clubshow" San Diego-ban!

Egy újabb speciális, kis nézőszámú bulit csinált a Metallica! Az apropót az adta, hogy a csapat a Comic-Con rendezvényen jelent meg a hamarosan mozikba kerülő Through The Never3D-s filmmel. Az eseményre több, mint százezer résztvevőt vártak San Diegoba, ahol filmekkel, művészettel és persze képregényekkel kapcsolatban rengeteg mindent meg lehetett tudni. A San Diego Convention Center-ben Dane Dehaan, a film főszereplője, Antal Nimród és Charlotte Huggins producer is csatlakozott a négy taghoz, hogy megosszák az érdeklődőkkel a gondolataikat a filmről.


(Interjú a tagokkal és Antal Nimróddal is:)

Ezután a csapat a san diegoi Spreckles Theatre-ben adott koncertet. A színház kevesebb, mint kétezer férőhelyes, így igazán különleges élményben lehetett része annak, aki ott lehetett. Az átlagos két órát meghaladónál rövidebbre is vették a programot és egy best of bulit adtak. A hasonló méretekhez megfelelően ugyanazokat az XXX jellel ellátott erősítőket használták, mint a 2011-es jubileumi Fillmore koncerteken is. Bár maguk is "titkos" koncertként írták ki, inkább csak exkluzív clubshow volt, hiszen előre meghirdették és clubtagok illetve comic-con résztvevők között sorsolták ki a jegyeket.

2013.07.19. San Diego, CA, Spreckles Theatre

Setlist:

1.            Creeping Death
2.            For Whom the Bell Tolls
3.            Fuel
4.            Ride the Lightning
5.            Welcome Home (Sanitarium)
6.            Sad But True
7.            One
8.            Master of Puppets
9.            Blackened
10.          Nothing Else Matters
11.          Enter Sandman
---------Encore---------
12.          Last Caress
13.          Seek & Destroy

Poénkodás volt bőven, Lars és Kirk próbáltak hangszert cserélni, de komolytalan volt a kísérlet. Végül nem ismételték meg azt, amit a 90-es évek elején többször is, hogy egy teljes számot fordított felállásban játszanak el, maradtak a rövid vicc szintjén. Ezt és a koncert előtti próbát a lenti metontour videón megnézheted (a koncertről az egyetlen meglepetés a seek befejezése lehet):

 Ja és kikerült a film hivatalos posztere is és egy újabb trailer:


Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.