So What 19.3 - Orion!

Az idei harmadik So What! magazint az Orion Music And More fesztiválnak szentelték. Nagy esemény volt a csapat életében, hiszen mi lehetne nagyobb poén, mint hogy egy óriási fesztiválon minden úgy történjen (sőt róla szól) ahogy egy együttes szeretné?

A fesztiválról egy igen terjedelmes, mindenre kiterjedő beszámolót olvashatunk egy clubbertől, Andrew Dowistól, az újságot pedig rengeteg fotó színesíti nem mástól, mint Brian Lew-tól, aki már a kezdetekkor is elég jelentős momentumokat kapott el (megtekinthető a Murder In The Front Row c. könyvben). A főszerkesztő, Steffan Chirazi a fesztivál születéséről beszélget Marc Reiterrel, Tony Di Cioccioval a Q Prime menedzsmenttől és Charlie Walkerrel a C3 Presents-től. De Brian Lew is beszámol az élményeiről.

Steffan megint szervezett egy kis kerekasztal beszélgetést a csapattal, ebből egy kis részlet:

S.C.: Visszatekintve mi az első gondolatotok arról, hogy zajlott az Orion, milyen volt az a két nap?
Lars: Az első szó, ami eszembe jut a szórakozás. A második szó pedig a fárasztó, de nem szükségszerűen rossz értelemben. Jó érzéssel gondolok vissza rá. Úgy érzem, hogy egy olyan élményt akartunk összehozni, ami különbözik mindentől, amit eddig csináltunk és megtettük. Érdekes kihívás volt, legalábbis nekem személyesen, hogy olyan sok dologba voltam bevonva egész nap, aztán pedig jött a két órás koncert! Egy kicsit féltem ettől, ahogy közeledett az esemény, de megcsináltuk és jól szórakoztunk.
James a standokról: Az autó show egy nyitottabb dolog volt. Nyilván a moziba beülsz, ilyesmi. De én mentem, megnéztem mindenkiét és mind nagyszerű, egyedi volt. És örülök, hogy az emberek olyan támogatóak voltak, amilyenek. A következő alkalommal, hogy már tudjuk, kicsit másképp csináljuk. Tanulunk belőle. Fejlődünk.
S.C.: Senki sem karcolt meg egy kocsit sem?
James: Nem, nem.
S.C.: Jó.
James: Ez mondhatni fontos volt.
S.C.: Igen, ez fontos.
James: Amikor az egész ilyen nyitott, tudod hogy az emberek tisztelték az egészet. Mert ha valaki behozza a szép kocsiját és elcseszik, nem szívesen hozná vissza és ha így megy, elindul minden lefelé. De nagyon tiszteletteljes volt.
S.C.: Terveztek ezzel egy pár évre?
James: Nos, nagyszerű ezt csinálni. Mindenbe, amit csináltunk a karrierünk során, nem csak sok pénzt fektettünk bele, de sok időt és energiát is és meg kellett szerezni a legjobb embereket, a legjobb csapatot. Ez minden, amit mi csináltunk a 3D mozin át ezzel és majd a következő albummal, akármilyen is lesz, tesszük a legjobban, ahogy tudjuk és nem a pénz a lényeg.

A fesztiválról olvashatsz saját élménybeszámolót is és életképeket és koncertfotókat is!

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.