Nézz teljes koncertvideókat! #MetallicaMondays

Figyelem! A Metallica is gondol az otthon ragadtakra! E héttől #MetallicaMondays akcióval jelentkeznek rendszeresen, aminek keretében egy-egy teljes koncertet nézhettek meg! A videókat streamelik youtube-on és facebook-on (amerikai idő szerint hétfő esténként) de utólag is megtekinthetőek. Az első koncertet már nézhetitek is a hivatalos youtube csatornán!

Ez a 2019 június 8-i ír koncert, ami nem egy átlagos helyszínen zajlott, ugyanis a Slane Castle, egy 1720-as években épült kastély szomszédságában került megrendezésre. És természetesen a Whiskey In The Jar-t sem hagyhatták ki! :) Ismeretes a sztori, hogy ezt az ikonikus ír dalt (amit a Metallica a Thin Lizzy verziójából kiindulva formált a saját képére) egyszer kihagytak a setlistből, amit az írek erősen sérelmeztek. Azóta fixen mindig megkapják ezt a nótát! :)

Egyébként tavaly indult a kezdeményezés, miszerint a Livemet hanganyagokon túl videón is elérhetővé tesznek teljes koncerteket - akkor még fizetős formában. De ha minden igaz, végül a nugs.net-re nem sok anyag került fel, a fő profiljuk maradt az audio stream. Így elvileg olyan anyagokat is láthatunk majd, amiket eddig sehol!


2020slane

slane-c

 

 

 

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.