11.14 Szombat Élőben!

Élő akusztikus koncert 11.14-én. Részletek ITT
20201114awmh2

Hazai mozikban is vetítik az S&M2-t!

A 20 éves jubileumot is ünneplő két szimfónikus koncertet 2019. szeptember 6 és 8-án tartják meg San Franciscoban. Sőt, koncertfilm is készül az 1999-es bulikhoz hasonlóan. A két eseményből válogatnak egy velős, több mint 2 órás programot. Ebben helyet fognak kapni a régi klasszikusok, melyek anno elhangzottak, de azóta született új dalok áthangszerelt szimfónikus verziói is. A további érdekesség az, hogy a koncertfilmet a tervek szerint több, mint 3000 moziban is vetíteni fogják világszerte, de csak igen limitált előadásokkal október 9-én (helyenként 11-én). További infókért a metallica.film oldalon kell feliratkozni!

 

sm2-thtr
Jó, hír, hogy Magyarországon is vetítik a filmet. Itthon a CinemaCity és Pólus Mozi tűzi műsorra a jelenlegi információk szerint az alábbi helyszíneken:
Budapest (Pólus, Arena, Westend, Allee, Duna Plaza, Campona), Székesfehérvár, Szolnok, Veszprém, Győr, Miskolc, Szeged, Pécs, Zalaegerszeg, Szombathely, Sopron, Debrecen, Nyíregyháza.

Update 2019.09.05:
Ha minden igaz, mai napon kezdi az értékesítést a CinemaCity is. Kövessétek a weboldaluk, nem minden helyszínen azonos időben indítják a jegyvásárlást.
A Pólus október 16-ára is tett egy vetítést, arra is foglalhatóak még jegyek, aki duplázni szeretne. Cinemacity részéről egyelőre október 9. az egyetlen ismert dátum.

sm2-hunm2

Trailer:

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.