11.14 Szombat Élőben!

Élő akusztikus koncert 11.14-én. Részletek ITT
20201114awmh2

S&M-2: Dupláznak!

Újabb bejelentés érkezett, miszerint mégis tartanak egy második koncertet! Ennek fő oka pedig az, hogy szeretnék minden "Fifth Membernek" megadni az esélyt a jegyvásárlásra. Meghallgatásra került a sok panasz, miszerint nem feltétlenül a legjobb kezekbe került sok jegy és ők is belátták, hogy volt biztonsági rés. A következő körben megtesznek mindent, hogy a rajongókhoz kerüljenek a jegyek, ne viszonteladókhoz. A másik dolog pedig, hogy ennek érdekében csak a Metallica.com-on regisztrált tagok vehetnek jegyet, egyáltalán nem lesz nyilvános jegyértékesítés.

 

Arról nincs szó, hogy a Legacy tagoknak lesz-e további segítség, mindenesetre a plusz egy órát a pre-sale előtt valószínűleg most is megkapják. Sajnos ilyenkor kiderül, hogy csak van hátulütője annak, hogy megszüntették a korábbi Metclub-ot. A fizetős klubban valóban előnyt jelentett az elővételi opció és kényelmesen lehetett jegyet venni. Tekintettel arra, hogy jelenleg bárki regisztrálhat, így a Fifth member jegyvásárlás nem jelent nagy szűrőt. Mindenesetre reméljük, hogy ezúttal jobb lesz a védelem.


A második koncertre szeptember 8-án kerül sor, két nappal az első után, így duplán is ők avatják fel az új stadiont. A továbbiakban olyan nevek lépnek fel, mint a Dave Matthews Band, John Mayer, Phil Collins, Black Keys, The Chainsmokers.

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.