1999-es kolumbiai teljes koncert!

Tovább színesítik a palettát e héten is a #MetallicaMondays keretében! Ezúttal 1999-ből láthatunk egy koncertet! ’99 is érdekes év volt. Két hawaii koncerttel kezdtek, majd ugyanebben a hónapban vették fel az S&M-et. Április végén pedig Mexikóban egy ritka alkalmak egyike volt, hogy a Pantera nyisson nekik.

Ezek után következett a Garage Remains The Same turné, melynek egyik dél-amerikai koncertjének VHS szalagját porolták le a kedvünkért! 1999. május 2-án Bogotába, Kolumbiába érkeztek. A dél-amerikai turnéról jelent meg egyébként hivatalos kiadvány is, a Metclub adott ki CD-t a május 12-i chilei koncertről (a turnéval azonos „The Garage Remains The Same” címmel).

És ez volt az a szerencsés év, amikor 6 év után végre hozzánk is újra ellátogattak. (A Setlist nagyon hasonló, úgyhogy, ha el tudsz vonatkoztatni attól, hogy ez Dél-Amerika, meglehet a nosztalgiafaktor! :) )

Bár Garage turné, a program viszont inkább best of volt, jobban mondva a Load-Reload korszak turnéit folytatták. A Garage Inc. ’98 november 24-én jelent meg hivatalosan, ekkor adtak egy mindössze 5 állomásos sorozatot, melyen kizárólag(!) feldolgozásokat játszottak. De ezeket a kis kaliberű klubtagoknak szánt koncerteket leszámítva élőben sosem promotálták igazán a dupla feldolgozás album dalait (legalábbis nem jobban, mint bármikor máskor).


 

További infók, képek:
https://www.metallica.com/events/event-10316.html

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.