A legújabb bootlegek:

Metallica 2011-12-07 The Fillmore, SF [30th Anniversary!]

Omega 1972.02.08. Nyíregyháza [Flac]


Omega 1975.05.23. Minden, West Germany [Flac]


Judas Priest 2011.08.11. Sziget Fesztivál, Budapest [Flac]

 

(A Fórumra regisztrálva tudod a témákat megtekinteni, illetve hozzászólni a hírekhez. A bootlegek nem ide vannak feltöltve, csak segítünk megtalálni!)

 
A Live Music Archive egy nagyszerű oldal!

Metallikvíz

Mit vársz a legjobban 2013-ra?

Új albumot végre! - 27.5%
EU turnét magyar koncerttel! - 37.3%
3D mozit! - 11.8%
Bármi jöhet... - 23.5%

Total votes: 51

A Snakepit visszatér!

A Metallica 2014-es európai turnéja május 28-án startol Helsinkiben és július 8-9-én ér Bécsbe illetve Prágába, amik hozzánk a legközelebbi helyszínek. A "Metallica by Request" turné érdekessége, hogy mint már tudható a jeggyel rendelkező közönség szavazza meg a számlistát.

A friss Clubhírek szerint pedig újabb érdekességgel színesítik a turnét! A 2012-ben a Black Albumot megidéző turnén felelevenített Snakepit visszatér! Az eredetileg több, mint 20 évvel ezelőtti turnén beújított színpadelem különleges élményt nyújt néhány szerencsésnek, hiszen így szinte testközelből nézhetik végig a koncertet. A "kígyóverembe" két évvel ezelőtthöz hasonlóan sorsolással döntik el, kik nyernek belépést. A feltételek:
    - metclub tagként jelentkezz a sorsoláson
    - az adott koncertre a legelső szekció állóhelyére szóló jeggyel rendelkezz

A nyertes két belépőt kap a snakepitbe. A júniusi koncertekre már nyitott a jelentkezés, a júliusi bulikra június 9-től lehet majd jelentkezni. Részletek ITT.
Azt már ne is említsük, hogy a dél-amerikai turnén a Meet and Greet nyertesei nemcsak találkozhattak a tagokkal, de a színpad széléről nézhették végig a teljes koncertet, ami ezeken a bulikon is várható. Minden metclub tagnak sok szerencsét...!

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.