A legújabb bootlegek:

Metallica 2011-12-07 The Fillmore, SF [30th Anniversary!]

Omega 1972.02.08. Nyíregyháza [Flac]


Omega 1975.05.23. Minden, West Germany [Flac]


Judas Priest 2011.08.11. Sziget Fesztivál, Budapest [Flac]

 

(A Fórumra regisztrálva tudod a témákat megtekinteni, illetve hozzászólni a hírekhez. A bootlegek nem ide vannak feltöltve, csak segítünk megtalálni!)

 
A Live Music Archive egy nagyszerű oldal!

Metallikvíz

Mit vársz a legjobban 2013-ra?

Új albumot végre! - 27.5%
EU turnét magyar koncerttel! - 37.3%
3D mozit! - 11.8%
Bármi jöhet... - 23.5%

Total votes: 51

A teljes Kill 'em All albumot eljátszotta a Dehaan!

Az idei második Orion Music + More fesztiválon, amely a Metallica saját szervezésében zajlik az eredeti program szerint úgy tűnt, a csapat csak egy koncertet ad a második napon. De nem így lett! Dehaan álnéven játszották el a Kill 'em All teljes albumát!
A szemfüles rajongók persze már előre tudhatták, hiszen a Dehaan köthető az új 3D film főszereplőjéhez, ráadásul ilyen banda nem is létezik... amikor pedig kikerült a Metal Up Your Ass a háttérben, már biztosra vehette a közönség, hogy itt a Metallica fog fellépni. (Eredetileg a Kill em All albumnak is ezt a címet szánták.) Először James jött ki a színpadra, bár ebben még semmi különös nem volt hiszen sok csapatot valamelyik tag konferál fel, ahogy ezt tavaly is tették. De ezután jött lars és a többiek is és belecsaptak a Hit The Lightsba!
Álnéven nem először léptek fel, már 1984-ben is álnevet használtak, amikor egy kisebb klubban játszottak, igaz a Four Horsemen-nel nem igazán tudták eltitkolni a kilétüket... Jasont is egy meg nem hirdetett klubbulin avatták fel 1986 november 8-án a Country Clubban, Resedában. 1988. május 24-én Frayed Ends néven játszottak, 2002. májusában pedig a san franciscoi Kimo's bárban Spun néven léptek fel (Bob Rock-kal basszusgitáron).

A régi időket idézve stílusosabb is volt, hogy ne egy óriási színpadon idézzék fel az első albumot, így a Vans Damage Inc színpadon léptek fel délután fél ötkor a Dead Sara és a Flag együttesek között.

Korábban is voltak találgatások, hogy a 30 éves jubileum alkalmából vajon eljátsszák-e a teljes albumot, ráadásul tavaly is két nap két teljes album (Ride, Black) tette ki a fesztivál koncertjeinek gerincét. Így sok ritkán hallott dalt kapott a közönség, nem beszélve arról, hogy az Anesthesia 1986 óta nem szólalt meg színpadon teljes terjedelmében. (Bár 2011 decemberében a Fillmore első koncertjén Rob a nagyját elnyomta, de ezt a nem teljes számot még jam-ként listázzák.)

Itt a teljes koncertet megnézheted (3 részben):
Szalad a meglepődött tömeg a Damage Inc színpad felé:

További képek:
https://www.metallica.com/tour/jun-08-2013-orion.asp

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.