A legújabb bootlegek:

Metallica 2011-12-07 The Fillmore, SF [30th Anniversary!]

Omega 1972.02.08. Nyíregyháza [Flac]


Omega 1975.05.23. Minden, West Germany [Flac]


Judas Priest 2011.08.11. Sziget Fesztivál, Budapest [Flac]

 

(A Fórumra regisztrálva tudod a témákat megtekinteni, illetve hozzászólni a hírekhez. A bootlegek nem ide vannak feltöltve, csak segítünk megtalálni!)

 
A Live Music Archive egy nagyszerű oldal!

Metallikvíz

Mit vársz a legjobban 2013-ra?

Új albumot végre! - 27.5%
EU turnét magyar koncerttel! - 37.3%
3D mozit! - 11.8%
Bármi jöhet... - 23.5%

Total votes: 51

Metallica Through The Never!

Metallica Through The Never – ezzel a címmel jelenik meg a csapat 3D-s új filmje. Az Antal Nimród rendezte film premierjére augusztus 9-én kerül sor, remélhetőleg világszerte. A koncertet tavaly Kanadában, Vancouver városában rögzítették három koncerten. A Rogers Arenában megrendezett harmadik koncertet félig-meddig tesztelésnek szánták, ezért a belépő mindössze 5 dollárba került.
A film forgalmazója a független Picturehouse lesz, a cég (mely eredetileg 2005-ben indult) ezzel kezdi meg újra működését.
Maga a koncert nem tölti ki a teljes mozit, a másik szál szerint egy roadie munkáját követhetjük nyomon, akit Dane DeHaan alakít. A feladata pedig nem egyszerű, hirtelen minden a feje tetejére áll. Nem csak rendezőként, de íróként is említik Antal Nimródot, így kíváncsian várjuk milyen sztorit talált ki a várhatóan nem mindennapi (Mexikóban nyolc koncerten már alaposan letesztelt) látványos show mellé.

Forrás

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.