A legújabb bootlegek:

Metallica 2011-12-07 The Fillmore, SF [30th Anniversary!]

Omega 1972.02.08. Nyíregyháza [Flac]


Omega 1975.05.23. Minden, West Germany [Flac]


Judas Priest 2011.08.11. Sziget Fesztivál, Budapest [Flac]

 

(A Fórumra regisztrálva tudod a témákat megtekinteni, illetve hozzászólni a hírekhez. A bootlegek nem ide vannak feltöltve, csak segítünk megtalálni!)

 
A Live Music Archive egy nagyszerű oldal!

Metallikvíz

Mit vársz a legjobban 2013-ra?

Új albumot végre! - 27.5%
EU turnét magyar koncerttel! - 37.3%
3D mozit! - 11.8%
Bármi jöhet... - 23.5%

Total votes: 51

Kirk Von Hammett - Too Much Horror Business

Update: 2012.10.09. Új oldal indult Kirk horroros merchandise cuccainak:
http://kvhtoys.com/


Kirk köztudottan oda van a horror relikviákért és az elmúlt évtizedekben igen tetemes gyűjteményt halmozott össze. A júniusi Orion Music + More fesztiválon egyenesen egy egész kriptát rendeztek be Kirk számos látványos darabjából, ahol a festményektől, a szobrokig a világon mindent meg lehetett találni, még a Lugosi Béla által megtestesített Drakulát is!A Metstore-ban egy ideje már előrendelhető a könyve, amit a horror gyűjteményének szentelt. Érdemes (volt?) gyorsan lecsapni a "Too Much Horror Business" c. könyvre, hiszen a leggyorsabbak dedikált példányt kaphatnak. A könyv 228 oldalas és több mint 300 színes kép díszíti. Steffan Chirazi (a So What főszerkesztője) pedig kideríti miért is játszott ilyen fontos szerepet ez a téma Kirk életében.

Az előrendelt példányokat októbertől postázzák. Metclub tagoknak egy különleges kiadás is várható, amiről egyelőre még nincs információ miben tér el a normál kiadástól.

"Kirk Von Hammett" november 1-jén hazai pályán, San Franciscoban mutatja be legelső könyvét, ahol egyik kedvenc csapata, a Death Angel is fellép.

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.