11.14 Szombat Élőben!

Élő akusztikus koncert 11.14-én. Részletek ITT
20201114awmh2

S&M-2 - Újra szimfónikus koncertet ad a Metallica!

A semmiből jött a hír, hogy a csapat kerek 20 év után újra szimfonikus koncertet ad!  Az apropót egy új stadion, a Chase Center felavatása adta. Az aréna legelső eseményén az együttes újra a San Francisco-i szimfonikusokkal lép fel, tökéletes időzítés, hogy megünnepeljék az S&M 20 éves évfordulóját.

SM2
Az S&M felvételére 1999 április 21-22-én került sor. Dupla koncertet adtak a Berkeley-ben, ezekből készült a hivatalos koncertalbum. A szimfonikusokat Michael Kamen vezette (akit már a Nothing Else Matters felvételeinél megismertek). Kamen 2003-ban hunyt el, az idei eseményen Michael Tilson Thomas vezeti a klasszikusokat.

1999-ben azonban nem csak ez a két egymást követő buli volt. Novemberben Berlinben a Velodromban és New York-ban a Madison Square Garden-ben is előadták a szimfonikus koncertet. A hivatalos albumon pedig két új dal, a Human és a No Leaf Clover is helyet kapott.

A jegyek (ahogy várható volt), rendkívül gyorsan keltek el már elővételben is. Sőt, hiába a presale, sokan lecsúsztak róla. A botok gyorsabbak voltak és már elérhetőek sokszoros áron. Pedig a max 2 jegy/fő és egyéb limitekkel igyekeztek ezeket kiszűrni, de úgy tűnik, ez most nem sikerült maradéktalanul.  A koncertre szeptember 6-án kerül sor (és a jelenlegi információk szerint ez lesz az egyetlen).

Copyright © 2014 Metallica Hungarica - The First Hungarian Chapter. All Rights Reserved.